Tue Albaa!

Lähde tukemaan Albaa! Seuran tarkoitus on tarjota mahdollisuus harrastaa kilpatason koripalloa taustasta riippumatta.Kannatuskummiksi?

Kannatuskummina voit lahjoittaa haluamasi summan Alppila Basket ry:n tilille ja olet mukana mahdollistamassa kilpatason koripalloharrastuksen nuorille taustasta riippumatta. Oletpa sitten yksityishenkilö, yritys tai yhteisö, niin haluamme sinut kannatuskummiksemme.

Kummien antamat lahjoitukset ohjataan suoraan AlBan toiminnan tukemiseen kuten salivuokriin, pelien tuomarimaksuihin, pelivälineisiin, turnauskuluihin yms. Järjestämme AlBalaisille myös kesäleirejä, joissa koripallo, liikunta, yhdessäolo ja hyvä meininki ovat vahvasti läsnä. Pienetkin lahjoitussummat ovat merkityksellisiä ja auttavat meitä toiminnassa eteenpäin.

Kannatuskummina saat halutessasi nimesi tai yrityksen logon Alppila Basket ry:n www-sivuille. Laita tällöin sähköpostia lahjoituksen yhteydessä seuran päävalmentajalle Pablolle: pablogilperez (at) hotmail.com


Lahjoitussumman voit maksaminen

Tilinumero: FI03 3131 1002 0230 87
Vastaanottaja: Alppila Basket ry
Viesti: kannatuskummi / lahjoittajan nimi

Liity kannatusjoukkueeseemme. ¡Vamos!Yrityksille

Oletko yrityksen edustaja, joka haluaisi tukea lasten liikuntaharrastusta Alppilassa ja lähialueella? Ota yhteyttä Pabloon – sovitaan teille sopiva yhteistyömuoto!

Pablo Pérez
044 757 4222
pablo (at) alppilabasket.fi

Voit myös tukea seuran juniorityötä tukea ostamalla virallisia Alba-tuotteita! Tuotot käytetään lyhentämättömänä Alban juniorityön hyväksi.